Nieuwe route Tech Bakery!

Trots, dat is het gevoel dat op dit moment overheerst. Meer dan trots eigenlijk. De afgelopen maanden zijn er flinke stappen gemaakt binnen Tech Bakery. Niet alleen een nieuwe website, maar ook een nieuwe strategie en focus zijn het eindresultaat van maanden hard werken. Graag blik ik terug op de afgelopen periode en wat hieraan vooraf is gegaan.

Na 4 jaar lang het Zorg Team bij Dell te hebben gemanaged, was ik van mening dat het tijd was voor een nieuw geluid. In 2009 heb ik de keuze gemaakt om het ondernemers avontuur aan te gaan. Webr werd opgericht en liet een nieuw geluid horen in het ICT landschap. De werkplek in de Cloud werd geïntroduceerd. Je eigen werkplek, altijd, en overal was het credo. Dit kon worden gerealiseerd doordat de technologie gebaseerd werd op Google Apps (nu G Suite). We begonnen klein, binnen mijn eigen kringen. Door de jaren heen hebben we mooie stappen mogen maken en al net zulke mooie klanten mogen helpen. Bij Webr hebben we klanten bediend vanuit een verscheidenheid aan sectoren. Van retailer tot zorginstelling en van makelaar tot kinderopvang. De focus lag hem voornamelijk op die mooie werkplek in de Cloud, gebaseerd op de Google technologie.

Overtuigd van de behoefte aan duiding binnen de (overspoeling van) nieuwe technologie, is in 2016 Tech Bakery geboren. Tech Bakery biedt een bredere kijk op technologie en de toepassing daarvan binnen organisaties. Vrij snel na de oprichting van Tech Bakery zijn wij benaderd door Microsoft. Hierop volgend is The Next Horizon ontstaan. The Next Horizon helpt organisaties om het meeste uit hun Microsoft technologie te halen en het adoptieproces te verbeteren.

Tot zover een terugblik op de afgelopen jaren. Vanaf 2020 is er het een en ander veranderd. Alle drie de bovengenoemde organisaties zijn samengevoegd tot een merk: Tech Bakery. Tech Bakery helpt zorgorganisaties om hun doelen te bereiken met behulp van de inzet van nieuwe technologie. Uitdagingen zijn er om aan te gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze consultants, de adoptie en juiste inzet van technologie in brede zin (domotica, e-health, automatisering), deze uitdagingen samen met zorgorganisaties het hoofd kunnen bieden.

De expliciete focus voor de zorgsector is een van de vernieuwingen van de afgelopen maanden. Dit is een zeer bewuste keuze geweest. Enerzijds omdat iedereen bij Tech Bakery het fijn vindt samen te werken met mensen uit de zorg. Anderzijds ben ik ervan overtuigd dat we bij Tech Bakery fantastisch in staat zijn om te helpen de uitdagingen binnen de zorg het hoofd te bieden. We hebben de afgelopen jaren al vele doelstellingen van en bij verschillende zorgorganisaties mogen realiseren. Dit doen we door mens, organisatie en technologie optimaal op elkaar af te stemmen.

Ondanks dat wij nu vanuit één merk opereren, zijn er ook dingen die niet veranderd zijn. Zo werken wij nog steeds met hetzelfde gedreven team van jonge informatieprofessionals. Daarnaast blijft technologie niet meer of minder dan een hulpmiddel. De doelstelling(en) van een organisatie komen altijd voorop.

Jeffrey Werner

Directeur Tech Bakery

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte