Zorg & ICT 2020!

Na het succes van vorig jaar kan een nieuwe deelname uiteraard niet uitblijven. Daarom zal Tech Bakery ook dit jaar weer aanwezig zijn bij de Zorg & ICT beurs. Voor ons is de Zorg & ICT Beurs een perfecte gelegenheid om zorgmedewerkers de hand te schudden en samen te sparren over nieuwe mogelijkheden. Dit jaar vind de Zorg & ICT beurs plaats op di 27 okt 2020 t/m do 29 okt. 2020 in de Jaarbeurs Utrecht.

Deze editie delen wij de stand met onze partner KbenP. KbenP staat voor ‘meer waarde uit informatie’. Zij leveren onafhankelijk advies en krachtige implementaties. Samen heten wij u van harte welkom op onze stand E104.

Tech Bakery Zorg en ICT 2019

Naast dat wij je graag welkom heten op onze stand zullen wij ook een sprekerssessie faciliteren. Door de toenemende vergrijzing en het tekort aan personeel in de gezondheidszorg moet er anders gekeken worden naar de inzet van technologie binnen zorgorganisaties. Driezorg heeft dit als geen ander begrepen en is de afgelopen jaren bezig met innoveren en optimaliseren. Er is een omslag gemaak van traditionele zorgverlener, naar een moderne organisatie waarin technologie wordt ingezet om de zorgverlening te verbeteren. Rogier, manager ICT, Technologie en Innovatie heeft de afgelopen jaren verschillende (verander)programma’s en projecten op het snijvlak van zorg, proces en technologie gerealiseerd binnen Driezorg. In deze sessie vertelt hij u graag over de stappen die de afgelopen jaren zijn genomen.

Kom gezellig een bak (goede!) koffie doen bij ons op de stand, en meld je hier aan voor de Zorg & ICT beurs.
Daarnaast nodigen we je graag uit voor de sprekerssessie die wij organiseren.
Middels deze link kan je, je aanmelden voor onze sprekerssessie.