Wil je onze cookies accepteren?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Je kan deze cookies weigeren met de mogelijkheid dat deze site minder goed werkt.

Ja, ik wil een goed werkende website! Privacy policy en cookiestatement

Drie fases in de samenwerking met Driezorg

Bij zorgorganisatie Driezorg uit Zwolle is het gelukt! Zij hebben de aansluiting met de nieuwe digitale wereld gevonden en zowel de vaste medewerkers als de honderden vrijwilligers gebruiken de beschikbaar gestelde technologie op een manier dat het bij hun functie past en het de onderlinge samenwerking vergroot.

Download hier het hele verhaal en lees welke drie belangrijke fases we samen doorlopen hebben, maar vooral ook waar er kansen voor de toekomst liggen.

Download hier

Een praktijkcase gedreven vanuit mensen

Deze praktijkcase van Driezorg is onder andere het bewijs dat de zorg niet meer zonder IT kan, maar vooral het bewijs dat het gaat om eerst te doorgronden wat de echte dagelijkse uitdagingen van de mensen zijn die in de zorg werken. Als je eerst de doelen kent ontstaan er langdurige intensieve samenwerkingen. Want juist ook bij grote organisaties, zoals Driezorg, maak je enorme grote digitaliseringstappen als je rekening houdt met de wensen van het individu.

Niet voor niets: “Eerst het doel, dan technologie”.


Schrijf je in voor de blogGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *