Wil je onze cookies accepteren?

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Je kan deze cookies weigeren met de mogelijkheid dat deze site minder goed werkt.

Ja, ik wil een goed werkende website! Privacy policy en cookiestatement

Ideeën bakken doe je samen

Mooi hoor, deze fantastische tijd waar techniek steeds meer de overhand neemt. Waar er onbeperkte mogelijkheden zijn om steeds meer te automatiseren en op allerlei vernieuwende manieren kennis gedeeld en samengewerkt wordt. We kunnen alles bakken, of ervaar je dat anders?

Waar gaat “tech” nu eigenlijk om?

Bij Tech Bakery denken we dat er nog wel eens technologie wordt aangeboden met de nadruk op technologie. Als je deze zin opnieuw leest, lijkt dat logisch. Maar de echte toegevoegde waarde zit natuurlijk in het toepasbaar maken van technologie. Dat houdt in dat medewerkers het nut ervan moeten begrijpen en het hen echt wezenlijk vooruit helpt. De realiteit is vaak anders. Daarnaast moet de technologie slechts ondersteunend zijn aan datgene wat we wilden bereiken. Het gaat om de gewenste vooruitgang en het bereiken of overtreffen van het oorspronkelijke doel.

Vooruitgang betekent kunnen veranderen

Het helpen vinden van de juiste richting zit diep geworteld in onze genen. Niet voor niets is ons onderschrift “Eerst doel, dan technologie”. Laten we voorop stellen dat we ‘alles wat nieuw is’ graag omarmen, maar het moet wel toegevoegde waarde hebben. We willen geen techneuten zijn, wel echte veranderaars. Dat is altijd een wisselwerking en gebeurt in allerlei verschillende vormen en projecten.

Ideeën bakken doe je samen.

We gaan niet zomaar ingrediënten toevoegen als we symbolisch niet weten welke cake we willen gaan bakken. We moeten begrijpen welk eindresultaat je voor ogen hebt en wat je uitdagingen daarbij zijn. Soms zal blijken dat je de juiste ingrediënten al in huis hebt, maar dat er een andere mix nodig is om het resultaat beter te maken. Dat is waar we graag bij helpen.

Hoe en wat?

Om goede Ideeën bestaansrecht te geven houden we van Agile methodieken. Niet alles van tevoren uitdenken, maar leren van tussentijdse experimenten hoort daarbij. Maar ook kijken naar ‘’low hanging fruit”, de kansen die snel voor het oprapen liggen. We adviseren in projecten, geven inspiratiesessies om beter te leren samenwerken, bieden e-learning tools aan en nog heel veel meer.

Samen de digitale keuken in?

We zijn benieuwd met welke gezamenlijke ingrediënten we jouw ideeën nog smaakvoller kunnen maken. Kijk ook eens naar deze video als je meer van ons gedachtegoed wilt horen.


Schrijf je in voor de blogGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *